VABILO

Spoštovani!

Članica upravnega odbora društva Transforma coaching team Anamarija Nuša Mulej nas bo popeljala po poti vizionarskega raziskovanja posameznika, ki bo polno rasti, spodbujanja in preseganja, vse tja do uresničitve naših sanj in hrepenenj.

Naj MOJE sanje postanejo resničnost zdaj

uresničim svoje hrepenenje

praktična interaktivna delavnica - Vodnik za osebni razvoj, zadovoljstvo in uspeh v življenju, ki si ga napišeš - zarišeš sam

1. februar 2017

17.30 – 19.30

bled, dvorana Panorama Hotela Toplice na Bledu - parking pred GHT

Potovanje posameznika  – od hrepenenja do uresničitve vizije na kreativen način

S pomočjo tehnik za kreativno razmišljanje se bomo ob navdihu avtorice Anamarije Mulej, aktivne članice Društva za karierni in osebni razvoj Transforma coaching team, NLP mojstrice, osredotočili na svojo sanjsko vizijo in usmerili kompas, da nas vodi na poti uresničitve do uspeha.                                             Ozavestili bomo svoje strasti in pozitivne lastnosti, izzive in priložnosti.

Vsak posameznik bo skladno z osebnimi vrednotami oblikoval in zarisal svojo želeno veliko sliko prihodnosti »Uresničim hrepenenje svojega čarobnega življenja« in na intuitiven način aktiviral vire moči in prebudil heroja v sebi.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite navdiha, zadovoljstva in harmonije na poti osebne rasti in zavestnega samouresničevanja!

Pred delavnico bomo zbirali prostovoljne prispevke v podporo delovanja društva.

Vljudno prosimo, da zaradi organizacije dogodka in pogostitve s kremnimi rezinami udeležbo potrdite do 30.1. na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ali na 041 341 359